Γιατί σας προτείνουμε βαφή με ειδικά τροποποιημένες υδατικές διασπορές και όχι ένα συμβατικό σύστημα διαλύτου (με πτητικούς οργανικούς διαλύτες) ή δύο συστατικών (με ισοκυανικά):

Η εταιρεία μας, πιστή πέντε δεκαετίες στην ποιοτική κατοχύρωσή σας, έχει χρόνια στραφεί στην επιβεβλημένη πλέον ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντα χώρου και γενικότερα του περιβάλλοντος.

Διατηρώντας σαν αρχή την άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος, σεβόμενη τις προσωπικές ανάγκες του κάθε καταναλωτή και κάθε ζωντανό οργανισμό που κατοικεί στον πλανήτη μας, εδώ και δυο δεκαετίες, σας παρέχει την δυνατότητα βαφής με χρώματα υδατοδιάλυτα οικολογικά, παρακάμπτοντας τα συμβατικά διαλύτου.

 

Anti-Graffiti C9 Διάφανο Βερνίκι

Anti-Graffiti C9 Διάφανο Βερνίκι

Διάφανο Βερνίκι νερού για προστασία επιφανειών από Graffiti.

  • Για την προστασία από επεμβάσεις με graffiti.
  • Ο καθαρισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς ειδικά καθαριστικά, απλά μόνον με ζεστό νερό.
  • Απόλυτα «αόρατο». Δεν αλλοιώνει την εικόνα της επιφάνειας, δεν διακρίνεται.

 

Απόδοση: 14 m2/l

Πρόβλημα βανδαλισμών σε επιφάνειες; Graffiti σε τοίχους και μάρμαρα; σε πινακίδες σήμανσης; Ρύποι που έχουν εμποτίσει και αλλοιώσει την επιφάνειά σας;

Ξαφνικά αντικρίσατε διάφορα αντιαισθητικά graffiti στην όψη του οικήματός σας; Δεν έχει σημασία αν η επιφάνεια είναι ένας απλός σοβάς βαμμένος, αν είναι μαρμάρινη προσθήκη, ή οποιοδήποτε υλικό, αν αφορά μια σύγχρονη κατασκευή ή ένα διατηρητέο. Μπορείτε να το προστατεύσετε με το Anti-Graffiti C9.

Ειδικό διάφανο βερνίκι υδατικής διασποράς. Προστατεύει αποτελεσματικά κάθε είδους επιφάνεια από βανδαλικές επεμβάσεις, οι οποίες μπορούν να απομακρυνθούν εύκολα, αφήνοντας μηδενικά ίχνη της επέμβασης.

Σχεδιασμένο για την προστασία των δομικών υλικών, γεμίζει τους επιφανειακούς πόρους, χωρίς να εμποδίζει τη διαπνοή, δημιουργεί ένα απωθητικό φράγμα στα έλαια και το νερό που εμποδίζουν το γκράφιτι από διεισδύει βαθιά μέσα στο υλικό.

Όταν εφαρμόζεται στην επιφάνεια, δημιουργεί ένα προστατευτικό, αόρατο φιλμ, που είναι σε θέση να την προστατεύσει από βανδαλισμούς.

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για: - Προσόψεις τούβλου - Μαρμάρινες επιφάνειες – Γρανίτες – Τσιμεντόλιθους – Τερακότα - Διακοσμημένο ανθεκτικό στο πλύσιμο με ζεστό νερό υπό πίεση γύψο – Σκυρόδεμα –Ψαμμίτη- Φυσικές πέτρες - Βαμμένες όψεις.

Κωδικός Τίτλος Μέγεθος Χρώμα Τιμή
23071008 Antigraffiti C9 0.75 lt Transparent - Διάφανο 14.85 €
23071030 Antigraffiti C9 3 lt Transparent - Διάφανο 55.80 €
23071100 Antigraffiti C9 10 lt Transparent - Διάφανο 180.50 €
Αρχεία για κατέβασμα

Name:
Email:
Subject:
Message:
x