Απαλλαγείτε από την υγρασία!!
Η υγρασία μειώνει την ποιότητα ζωής σας!

Η εσωτερική υγρασία στην τοιχοποιία, παρουσιάζεται από την ελλιπή μόνωση αυτής, και από τις θερμογέφυρες που δημιουργούνται. Τα πρώτα συμπτώματα αυτής είναι η μικρή αλλαγή του χρώματος ή η σκόνη (άλατα) στην επιφάνεια του βαμμένου τοίχου και διαδοχικά φτάνουμε στην εμφάνιση μούχλας και στη διάβρωση του σοβά.

 • Λύσεις Εσωτερικής Υγρασίας
 • Συμπτώματα – Προειδοποιήσεις Εσωτερικής Υγρασίας
 1. Αν βλέπετε μικρή αλλοίωση της αρχικής απόχρωσης με την οποία είναι βαμμένοι οι τοίχοι, επιβεβαιώστε ότι η αρχική βαφή είχε πραγματοποιηθεί με υλικό υψηλής ποιότητας, αν όχι απλά επαναβάψτε με ένα αδιάβροχο ακρυλικό εσωτερικής χρήσης : Silk Αδιάβροχο Χρώμα. Αν παράλληλα παρατηρείτε στην επιφάνεια και πούδρα, αναζητήστε από το που μπορεί να προέρχεται η υγρασία, απομονώστε την αν είναι δυνατόν και στη συνέχεια τρίψτε και επισκευάστε αν χρειάζεται την επιφάνειά σας, ασταρώστε με : PolyFix A66, ως απλή λύση ή για πλήρη αδιαβροχοποίηση το A.F.Β. 5 Ειδικό Υδαταπωθητικό Γαλάκτωμα Νερού αραιωμένο με 10 μέρη νερό, και βάψτε με Silk Αδιάβροχο Χρώμα , ή για μεγαλύτερη ασφάλεια με PolyAcryl ThermoStop.
 2. Όπου παρατηρείτε μούχλα (μαυρίλες) αποστειρώστε με AFX 05 A και συνεχίστε με Silk Αδιάβροχο Χρώμα προσθέτοντας μυκοστατικό CF 3000 ή με PolyAcryl ThermoStop.
 1. Βλέπουμε μικρή αλλοίωση της αρχικής απόχρωσης με την οποία είναι βαμμένοι οι τοίχοι. Πριν αποκολληθεί το χρώμα, συνήθως βλέπουμε στην επιφάνεια μια πούδρα που δεν είναι τίποτε άλλο από τα άλατα που έχουν δημιουργηθεί από την υγρασία.
 2. Μαυρίλες στο εσωτερικό των ντουλαπών και στις γωνίες των ταβανιών, ιδιαίτερα σε ανεπαρκώς αεριζόμενα δωμάτια.
 3. Διάβρωση σοβά.
Ultra Light Αδιάβροχος, Ελαστικός Αφρόστοκος

Ultra Light Αδιάβροχος, Ελαστικός Αφρόστοκος

Αδιάβροχος, ελαστικός Αφρόστοκος για οπές ή ρωγμές μεγάλου βάθους χωρίς συρρίκνωση.

 • Δεν συρρικνώνεται 
 • Δεν σκάει
 • Αδιάβροχος
 • Πολύ ελαστικός
 • Ιδανικός για άμεση αποκατάσταση  μεγάλων οπών
 • Χαμηλό V.O.C.
 • Υδατικής Διασποράς
 • Άοσμο
 • Ευκολία χρήσης
 • Εξοικονόμηση εργατικών 

 

Απόδοση: 4 m2/l

Μεγάλο βάθος οπής ή ρωγμής, ανάγκη άμεσης αποκατάστασης;
Μην προβληματίζεστε, τοποθετήστε την ανάλογη ποσότητα υλικού στην οπή και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα έχετε έτοιμη προς τελική επεξεργασία την επιφάνειά σας, χωρίς συρρικνώσεις ή σκασίματα.   

Με μια πρώτη ματιά

Ιδανικό υλικό για εξωτερικές  και εσωτερικές επισκευές : 
- τριχοειδείς ρηγματώσεις σοβά, 
- μεγάλες ρηγματώσεις από ζημιές,
- ένωση διαφορετικών υλικών (πχ σοβάς με γυψοσανίδα) 
- αρμοί που πρέπει να μονωθούν (πχ κάσα αλουμινίου με σοβά)
- εξωτερικά σοβατεπί 
- επισκευές μόνωσης.
Τοποθετήστε την απαραίτητα ποσότητα Ultra Light Ακρυλικού Αφρόστοκου  στην οπή, αφήστε να στεγνώσει 1/2-2 ώρες (ανάλογα το βάθος), φινίρετε την επιφάνειά σας ανάλογα της επεξεργασίας του υπόλοιπου τμήματος (σπατουλαρισμένες επιφάνειες ίσως να απαιτούν στοκάρισμα με Ακρυλικό Στόκο σπάτουλας, σε απλά επιχρίσματα απλά τελειώστε με βάψιμο).

Προετοιμασία Εφαρμογής

Ιδανικές συνθήκες εφαρμογής:  Θερμοκρασία: 10°-30°C, Υγρασία: σχετικά χαμηλή. 
Προετοιμάζουμε όλες τις επιφάνειες έτσι ώστε να είναι καθαρές απαλλαγμένες από σαθρά, λίπη, άλατα, σκουριές και κάθε είδους υπολείμματα. 

Οδηγίες Εφαρμογής

1.    Βρέχουμε την σπάτουλά μας και δουλεύουμε το υλικό πάνω στην βρεγμένη σπάτουλα.
2.    Έχουμε αφαιρέσει κάθε είδους υπόλειμμα στην επιφάνεια που επιθυμούμε να μερεμετήσουμε.
3.    Τοποθετούμε το υλικό στην επιφάνεια, προσέχοντας να μην έρθει ακριβώς πρόσωπο με το υπόλοιπο της επιφάνειας αν πρέπει να εφαρμόσουμε στην συνέχεια Ακρυλικό Στόκο Σπάτουλας. Σε περίπτωση που θα τελειώσουμε με τον Ultra Light Ακρυλικό Αφρόστοκο, προσέχουμε έτσι ώστε να φινίρουμε με βρεγμένη σπάτουλα την επιφάνεια. Όταν στεγνώσει ο στόκος, δεν τρίβεται.
4.    Μετά από 1/2-2 ώρες (20-30°C και σχετικά χαμηλή υγρασία και ανάλογα το βάθος της οπής-ρωγμής) μπορείτε να εφαρμόσετε τις επόμενες στρώσεις των υλικών. 
 

Κωδικός Τίτλος Μέγεθος Χρώμα Τιμή
10631008 Ultra Light Ακρυλικός Στόκος 0.75 lt Transparent - Διάφανο 6.35 €
10631030 Ultra Light Ακρυλικός Στόκος 3 lt Transparent - Διάφανο 22.30 €
10631100 Ultra Light Ακρυλικός Στόκος 10 lt Transparent - Διάφανο 69.80 €
Αρχεία για κατέβασμα

Name:
Email:
Subject:
Message:
x