Απαλλαγείτε από την υγρασία!!
Η υγρασία μειώνει την ποιότητα ζωής σας!

Η εσωτερική υγρασία στην τοιχοποιία, παρουσιάζεται από την ελλιπή μόνωση αυτής, και από τις θερμογέφυρες που δημιουργούνται. Τα πρώτα συμπτώματα αυτής είναι η μικρή αλλαγή του χρώματος ή η σκόνη (άλατα) στην επιφάνεια του βαμμένου τοίχου και διαδοχικά φτάνουμε στην εμφάνιση μούχλας και στη διάβρωση του σοβά.

 • Λύσεις Εσωτερικής Υγρασίας
 • Συμπτώματα – Προειδοποιήσεις Εσωτερικής Υγρασίας
 1. Αν βλέπετε μικρή αλλοίωση της αρχικής απόχρωσης με την οποία είναι βαμμένοι οι τοίχοι, επιβεβαιώστε ότι η αρχική βαφή είχε πραγματοποιηθεί με υλικό υψηλής ποιότητας, αν όχι απλά επαναβάψτε με ένα αδιάβροχο ακρυλικό εσωτερικής χρήσης : Silk Αδιάβροχο Χρώμα. Αν παράλληλα παρατηρείτε στην επιφάνεια και πούδρα, αναζητήστε από το που μπορεί να προέρχεται η υγρασία, απομονώστε την αν είναι δυνατόν και στη συνέχεια τρίψτε και επισκευάστε αν χρειάζεται την επιφάνειά σας, ασταρώστε με : PolyFix A66, ως απλή λύση ή για πλήρη αδιαβροχοποίηση το A.F.Β. 5 Ειδικό Υδαταπωθητικό Γαλάκτωμα Νερού αραιωμένο με 10 μέρη νερό, και βάψτε με Silk Αδιάβροχο Χρώμα , ή για μεγαλύτερη ασφάλεια με PolyAcryl ThermoStop.
 2. Όπου παρατηρείτε μούχλα (μαυρίλες) αποστειρώστε με AFX 05 A και συνεχίστε με Silk Αδιάβροχο Χρώμα προσθέτοντας μυκοστατικό CF 3000 ή με PolyAcryl ThermoStop.
 1. Βλέπουμε μικρή αλλοίωση της αρχικής απόχρωσης με την οποία είναι βαμμένοι οι τοίχοι. Πριν αποκολληθεί το χρώμα, συνήθως βλέπουμε στην επιφάνεια μια πούδρα που δεν είναι τίποτε άλλο από τα άλατα που έχουν δημιουργηθεί από την υγρασία.
 2. Μαυρίλες στο εσωτερικό των ντουλαπών και στις γωνίες των ταβανιών, ιδιαίτερα σε ανεπαρκώς αεριζόμενα δωμάτια.
 3. Διάβρωση σοβά.
PolyAcryl ThermoStop Θερμομονωτικό, Αδιάβροχο Ακρυλικό

PolyAcryl ThermoStop Θερμομονωτικό, Αδιάβροχο Ακρυλικό

Όταν η υγρομόνωση συναντά την θερμομόνωση

 • 10 ετής εγγύηση αντοχής
 • Θερμομονωτικό
 • Εξοικονομεί ενέργεια χειμώνα - καλοκαίρι
 • Πλήρωση μικρορωγμών
 • Διατηρεί την ελαστικότητά του και σε χαμηλές θερμοκρασίες
 • Αποτρέπει την ανάπτυξη αλγών και μυκήτων
 • Απόλυτα Αδιάβροχο
 • Δεν απορροφά ρύπους
 • Μεγάλη κάλυψη
 • Μεγάλη απόδοση
 • Ευκολία χρήσης
 • Άριστη πρόσφυση
 • Άριστη υφή
 • Υδατικής Διασποράς
 • Άριστες αντοχές
 • Αντοχή στο πλύσιμο έως 80bar
 • Αναλλοίωτες αποχρώσεις
 • Χαμηλό V.O.C.

 

Απόδοση: 14 m2/l

Θέλω να εξοικονομήσω χρήματα, να τοποθετήσω ένα υγρομονωτικό, ταυτόχρονα να έχω άριστες ιδιότητες θερμομόνωσης, έτσι ώστε να εξοικονομήσω χρήματα από τον κλιματισμό εσωτερικά του χώρου. Πως μπορώ;

Το Polyacryl Thermostop συνδυάζει την απόλυτη υγρομόνωση με την υψηλή θερμομόνωση. Επιτρέπει τη διαπερατότητα των υδρατμών, μειώνει την επιφανειακή θερμοκρασία και την θερμική αγωγιμότητα και ως εκ τούτου βελτιώνει τη θερμική μόνωση της επιφάνειας. Αποτρέπει την ανάπτυξη μυκήτων και αλγών. Πληρώνει άριστα μικρορωγμές. Διατηρεί μεγάλη ελαστικότητα ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Αδιάβροχο ελαστικό ακρυλικό υδατικής διασποράς για εξωτερική χρήση υψηλών προδιαγραφών με ταυτόχρονη μόνωση υγρασίας και θερμότητας. Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες όπως τοίχοι και οροφές από σοβά, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, μπετό, θερμομονωτικά υλικά κ.λπ..

Λόγω της τεχνογνωσίας της εταιρείας μας στην εξέλιξη προϊόντων υψηλών απαιτήσεων σε δύσκολες εξωτερικές συνθήκες, (από τους leader της Ελληνικής αγοράς) όπως γέφυρες, τοιχεία τεχνικών έργων, κτίρια και γόνδολες διοδίων κ.α., μπορούμε και έχουμε εξελίξει ένα μονωτικό ακρυλικό χρώμα βασισμένο στην τεχνολογία των υαλοσφαιριδίων τελείως αδιάβροχο με πολύ μεγάλη αντοχή, μεγάλη ελαστικότητα ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες, το οποίο μειώνει την θερμική αγωγιμότητα και κατά συνέπεια παρέχει θερμική μόνωση στην επιφάνεια που τοποθετείτε.

Τοποθετήστε το υλικό και εξοικονομείστε ενέργεια από την μείωση των εξόδων σε θέρμανση – ψύξη του κτιρίου σας. To ψυχρό χρώμα PolyAcryl ThermoStop χαρακτηρίζεται από υψηλή τιμή ανακλαστικότητας (SR: 0,90), υψηλό συντελεστή εκπομπής (ε: 0,82) και υψηλό δείκτη ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία (SRI: 110) με συντελεστή Θερμικής Αγωγιμότητας: 0,25±4% W/mK.

Η υψηλή περιεκτικότητά του σε ειδικής βάσεως γαλάκτωμα που το καθιστά απόλυτα αδιάβροχο, του παρέχει εξαιρετική αντοχή σε περιοχές με πάρα πολύ υγρασία και μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Ανεπιφύλακτα προτιμήστε το για εργασίες με υψηλό συντελεστή δυσκολίας και για αποτελέσματα τα οποία θα έχουν διάρκεια για 10 έτη.

Επιπλέον χάρη στην πολύ χαμηλή περιεκτικότητα του σε πτητικές οργανικές ενώσεις είναι πολύ φιλικό προς στον χρήστη. Είναι εύκολο στην χρήση, έχει πολύ καλή υφή, δεν λερώνεται εύκολα, έχει άριστη πρόσφυση σε παλιές και νέες επιφάνειες, δεν πιτσιλάει και τέλος δεν κάνει ματίσεις και σκιές. Είναι εύκολο στο καθάρισμα, μπορεί να πλυθεί και με πιεστικό έως 80bar και δεν απορροφά ατμοσφαιρικούς ρύπους, με αποτέλεσμα το άριστο οπτικό αποτέλεσμα για πολλά χρόνια ενώ διατηρεί αναλλοίωτες αποχρώσεις και σε ακραίες συνθήκες.

Κωδικός Τίτλος Μέγεθος Χρώμα Τιμή
10321008 PolyAcryl ThermoStop 0.75 lt Transparent - Διάφανο 6.10 €
10321030 PolyAcryl ThermoStop 3 lt Transparent - Διάφανο 20.75 €
10321100 PolyAcryl ThermoStop 10 lt Transparent - Διάφανο 65.00 €
Αρχεία για κατέβασμα

Name:
Email:
Subject:
Message:
x