Απαλλαγείτε από την υγρασία!!
Η υγρασία μειώνει την ποιότητα ζωής σας!

Η εσωτερική υγρασία στην τοιχοποιία, παρουσιάζεται από την ελλιπή μόνωση αυτής, και από τις θερμογέφυρες που δημιουργούνται. Τα πρώτα συμπτώματα αυτής είναι η μικρή αλλαγή του χρώματος ή η σκόνη (άλατα) στην επιφάνεια του βαμμένου τοίχου και διαδοχικά φτάνουμε στην εμφάνιση μούχλας και στη διάβρωση του σοβά.

 • Λύσεις Εσωτερικής Υγρασίας
 • Συμπτώματα – Προειδοποιήσεις Εσωτερικής Υγρασίας
 1. Αν βλέπετε μικρή αλλοίωση της αρχικής απόχρωσης με την οποία είναι βαμμένοι οι τοίχοι, επιβεβαιώστε ότι η αρχική βαφή είχε πραγματοποιηθεί με υλικό υψηλής ποιότητας, αν όχι απλά επαναβάψτε με ένα αδιάβροχο ακρυλικό εσωτερικής χρήσης : Silk Αδιάβροχο Χρώμα. Αν παράλληλα παρατηρείτε στην επιφάνεια και πούδρα, αναζητήστε από το που μπορεί να προέρχεται η υγρασία, απομονώστε την αν είναι δυνατόν και στη συνέχεια τρίψτε και επισκευάστε αν χρειάζεται την επιφάνειά σας, ασταρώστε με : PolyFix A66, ως απλή λύση ή για πλήρη αδιαβροχοποίηση το A.F.Β. 5 Ειδικό Υδαταπωθητικό Γαλάκτωμα Νερού αραιωμένο με 10 μέρη νερό, και βάψτε με Silk Αδιάβροχο Χρώμα , ή για μεγαλύτερη ασφάλεια με PolyAcryl ThermoStop.
 2. Όπου παρατηρείτε μούχλα (μαυρίλες) αποστειρώστε με AFX 05 A και συνεχίστε με Silk Αδιάβροχο Χρώμα προσθέτοντας μυκοστατικό CF 3000 ή με PolyAcryl ThermoStop.
 1. Βλέπουμε μικρή αλλοίωση της αρχικής απόχρωσης με την οποία είναι βαμμένοι οι τοίχοι. Πριν αποκολληθεί το χρώμα, συνήθως βλέπουμε στην επιφάνεια μια πούδρα που δεν είναι τίποτε άλλο από τα άλατα που έχουν δημιουργηθεί από την υγρασία.
 2. Μαυρίλες στο εσωτερικό των ντουλαπών και στις γωνίες των ταβανιών, ιδιαίτερα σε ανεπαρκώς αεριζόμενα δωμάτια.
 3. Διάβρωση σοβά.
CF 3000 Μυκοστατικό ευρύτατου φάσματος

CF 3000 Μυκοστατικό ευρύτατου φάσματος

Μυκοστατικό ευρύτατου φάσματος, για απόλυτη προστασία του επιφανειακού φιλμ του χρώματος από μύκητες και άλγη. Ειδικό, πρόσθετο μυκοστατικό, ευρύτατου φάσματος

 • Προστασία από μύκητες και άλγη:
  - Alternaria altenata
  - Aspergillus niger
  - Aspergillus versicolor
  - Aureobasidium pullulans
  - Cladosporium cladosporoides
  - Penicillium funiculosum
  - Penicillium purpurogenum
  - Phoma violacea
  - Ulocladium atrum
  - Chlorella emersonii
  - Gloeocapsa sp.
  - Nostoc commune
  - Pleurococcus sp.
  - Scenedesmus vacuolatus
  - Stichococcus bacillaris
  - Stigeoclonium tenue
  - Trentepohlia aurea
  - Trentepohlia odorata
  - Candida albicans
  - Rhodotorula rubra
  - Saccharomyces cerevisiae

 

Απόδοση: 20 m2/l

Μυκοστατικό ευρύτατου φάσματος, για απόλυτη προστασία του επιφανειακού φιλμ του χρώματος από μύκητες και άλγη. Ειδικό, πρόσθετο μυκοστατικό, ευρύτατου φάσματος.

Πρόβλημα μούχλας σε εσωτερικές επιφάνειες; Αλγών σε εξωτερικές; Αποφασίσατε να απαλλαγείτε από μύκητες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του οικοδομήματος; Μετά την πρώτη σας κίνηση - καθαρισμός με AFX 05 A – θα πρέπει να διαλέξετε ένα αδιάβροχο κατά προτίμηση υλικό και να προσθέσετε σε αυτό το CF 3000.

Μυκοστατικό ευρύτατου φάσματος, για απόλυτη προστασία του επιφανειακού φιλμ του χρώματος από μύκητες και άλγη.

Χρήσεις: Προστίθεται σε κάθε υλικό τελικής επίστρωσης, υδατικής διασποράς : εσωτερικής ή εξωτερικής χρήσης ακρυλικά, ριπολίνες νερού κλπ.

Κωδικός Τίτλος Μέγεθος Χρώμα Τιμή
11402008 CF 3000 Προστίθεται ανά συσκευασία υλικού 0.75 lt Transparent - Διάφανο 1.97 €
11402030 CF 3000 Προστίθεται ανά συσκευασία υλικού 3 lt Transparent - Διάφανο 4.60 €
11402100 CF 3000 Προστίθεται ανά συσκευασία υλικού 10 lt Transparent - Διάφανο 12.40 €

Name:
Email:
Subject:
Message:
x