Απαλλαγείτε από την υγρασία!!
Η υγρασία μειώνει την ποιότητα ζωής σας!

Η εσωτερική υγρασία στην τοιχοποιία, παρουσιάζεται από την ελλιπή μόνωση αυτής, και από τις θερμογέφυρες που δημιουργούνται. Τα πρώτα συμπτώματα αυτής είναι η μικρή αλλαγή του χρώματος ή η σκόνη (άλατα) στην επιφάνεια του βαμμένου τοίχου και διαδοχικά φτάνουμε στην εμφάνιση μούχλας και στη διάβρωση του σοβά.

 • Λύσεις Εσωτερικής Υγρασίας
 • Συμπτώματα – Προειδοποιήσεις Εσωτερικής Υγρασίας
 1. Αν βλέπετε μικρή αλλοίωση της αρχικής απόχρωσης με την οποία είναι βαμμένοι οι τοίχοι, επιβεβαιώστε ότι η αρχική βαφή είχε πραγματοποιηθεί με υλικό υψηλής ποιότητας, αν όχι απλά επαναβάψτε με ένα αδιάβροχο ακρυλικό εσωτερικής χρήσης : Silk Αδιάβροχο Χρώμα. Αν παράλληλα παρατηρείτε στην επιφάνεια και πούδρα, αναζητήστε από το που μπορεί να προέρχεται η υγρασία, απομονώστε την αν είναι δυνατόν και στη συνέχεια τρίψτε και επισκευάστε αν χρειάζεται την επιφάνειά σας, ασταρώστε με : PolyFix A66, ως απλή λύση ή για πλήρη αδιαβροχοποίηση το A.F.Β. 5 Ειδικό Υδαταπωθητικό Γαλάκτωμα Νερού αραιωμένο με 10 μέρη νερό, και βάψτε με Silk Αδιάβροχο Χρώμα , ή για μεγαλύτερη ασφάλεια με PolyAcryl ThermoStop.
 2. Όπου παρατηρείτε μούχλα (μαυρίλες) αποστειρώστε με AFX 05 A και συνεχίστε με Silk Αδιάβροχο Χρώμα προσθέτοντας μυκοστατικό CF 3000 ή με PolyAcryl ThermoStop.
 1. Βλέπουμε μικρή αλλοίωση της αρχικής απόχρωσης με την οποία είναι βαμμένοι οι τοίχοι. Πριν αποκολληθεί το χρώμα, συνήθως βλέπουμε στην επιφάνεια μια πούδρα που δεν είναι τίποτε άλλο από τα άλατα που έχουν δημιουργηθεί από την υγρασία.
 2. Μαυρίλες στο εσωτερικό των ντουλαπών και στις γωνίες των ταβανιών, ιδιαίτερα σε ανεπαρκώς αεριζόμενα δωμάτια.
 3. Διάβρωση σοβά.
AFX 05 A Μικροβιοκτόνο

AFX 05 A Μικροβιοκτόνο

Μικροβιοκτόνο για τον καθαρισμό μυκήτων και αλγών

 • Για τον καθαρισμό εσωτερικών μυκήτων (μούχλα η οποία εμφανίζει γκρι μαύρα στίγματα στην προσβεβλημένη επιφάνεια).
 • Για τον καθαρισμό εξωτερικών μυ- κήτων (άλγη - τα οποία εμφανίζονται ως πρασινάδα πάνω σε επιφάνειες τοιχοποιίας).

 

Απόδοση: 15 m2/l

Πρόβλημα μούχλας σε εσωτερικές επιφάνειες; Αλγών σε εξωτερικές;

Αποφασίσατε να απαλλαγείτε από μύκητες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του οικοδομήματος; Πρώτη κίνηση ο καθαρισμός με AFX 05 A.

Οι μύκητες τόσο σε εσωτερικές, όσο και σε εξωτερικές επιφάνειες δημιουργούνται και αναπτύσσονται από την υγρασία. Κάθε λοιπόν προσπάθεια αποστείρωσης των προσβεβλημένων επιφανειών θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι θα έχει θετικά αποτελέσματα μόνο σε περίπτωση απομόνωσης της αιτίας, δηλαδή της υγρασίας.

Εξ’ άλλου η χρήση μυκητοκτόνου χρώματος δεν είναι από μόνη της μια θεραπεία, η οποία μπορεί να μας εξασφαλίσει μακροχρόνια αποτελέσματα.

Το σύνολο της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθηθεί σε παρόμοιες περιπτώσεις είναι το ακόλουθο:

 • Εντοπισμός της υγρασίας και μόνωση αυτής.
 • Εφαρμογή του AFX 05Α στην επιφάνεια, εφ’ όσον αυτή είναι στεγνή.
 • Βαφή της επιφάνειας με μυκητοκτόνο χρώμα.
Κωδικός Τίτλος Μέγεθος Χρώμα Τιμή
11401008 AFX 05 A Μικροβιοκτόνο 0.75 lt Transparent - Διάφανο 3.90 €
11401030 AFX 05 A Μικροβιοκτόνο 3 lt Transparent - Διάφανο 12.80 €
11401100 AFX 05 A Μικροβιοκτόνο 10 lt Transparent - Διάφανο 39.20 €

Name:
Email:
Subject:
Message:
x