Απαλλαγείτε από την υγρασία!!
Η υγρασία μειώνει την ποιότητα ζωής σας!

Η εξωτερική υγρασία στην τοιχοποιία, παρουσιάζεται από την ελλιπή μόνωση αυτής, από την φθορά των δομικών υλικών ή και από την κακή κατασκευή. Συνήθως, όταν την αντιλαμβανόμαστε, και τις περισσότερες των περιπτώσεων επειδή εμφανίζονται προβλήματα και στις εσωτερικές όψεις του κτίσματος, είναι αρκετά αργά.

 • Λύσεις Εξωτερικής Υγρασίας
 • Συμπτώματα – Προειδοποιήσεις Εξωτερικής Υγρασίας
 1. Αν απλά η επιφάνειά σας δεν σας δίνει την εικόνα της άριστα αδιαβροχοποιημένης, αλλά έχετε ένα χρώμα που τοποθετήσατε πριν 1-2 έτη, και δεν παρουσιάζει σημάδια φθοράς, τότε απλά μπορείτε να λύσετε πολύ οικονομικά και για βάθος 10ετίας το θέμα της αδιαβροχοποίησης, χρησιμοποιώντας ένα απόλυτα διάφανο βερνίκι: A.F.Y. 99. Ειδικό Βερνίκι Υδαταπωθητικό και Αυτοκαθαριζόμενο με την τεχνολογία της Φωτοκατάλυσης.
 2. Αν η επιφάνειά σας δεν έχει βαφτεί ή παρουσιάζει αποκολλήσεις, τότε θα χρειαστεί να καθαριστεί (ξυστεί) στο σύνολο, να ασταρωθεί με: PolyFix A66 ή για πλήρη αδιαβροχοποίηση το A.F.Β. 5 Ειδικό Υδαταπωθητικό Γαλάκτωμα Νερού αραιωμένο με 10 μέρη νερό, και βαφτεί με PolyAcryl ThermoStop.
 3. Αν παρατηρείτε την εμφάνιση μικροοργανισμών, τότε αυτοί θα πρέπει να καταπολεμηθούν με : AFX 05 A και στη συνέχεια να ασταρωθεί με: PolyFix A66 ή για πλήρη αδιαβροχοποίηση το A.F.Β. 5 Ειδικό Υδαταπωθητικό Γαλάκτωμα Νερού αραιωμένο με 10 μέρη νερό, και βαφτεί με PolyAcryl ThermoStop.
 4. Αποκολλήσεις σοβάδων: επισκευή με ινοπλισμένα κατά προτίμηση. Διάβρωση οπλισμού: ενίσχυση αυτού αν χρειάζεται και επισκευή με εποξιδικό σύστημα.
 5. Αν τα προβλήματα παρουσιάζονται σε ταράτσα, ακολουθήστε τα προηγούμενα βήματα και χρησιμοποιήστε το PolyFlex S U.V. Μονωτικό Ταρατσών.

* Για «γέμισμα» ρωγμών, χρησιμοποιήστε τον ελαστικό αφρόστοκο Ultra Light.

 1. Το πλέον εύκολο, για να διαπιστώσουμε το «αδιάβροχο» της επιφάνειάς μας, είναι μετά από βρέξιμο φυσικό ή τεχνητό, αυτής, αν βλέπουμε σημεία με διαφορά στην απόχρωση ( πιο σκούρα). Αν παρατηρούμε σημεία με πιο σκούρο χρώμα, εκεί υπάρχει μεγαλύτερη απορρόφηση του νερού. Αν επέμβουμε σε αυτή τη φάση η επιδιόρθωση θα είναι σαφώς πιο εύκολη και οικονομική.
 2. Αποκολλήσεις χρωμάτων (ξεφλούδισμα). Η υγρασία και γενικά οι περιβαλλοντικές συνθήκες έχουν διαβρώσει την προστασία που είχατε θέσει με επικάλυψη χρώματος. Επιδιορθώστε άμεσα.
 3. Μαυρίλες στην επιφάνεια ή και πράσινα βρύα, έχετε αφήσει εντελώς απροστάτευτη την επιφάνεια, οι αποικίες των μικροοργανισμών πρέπει να αφαιρεθούν, η επιφάνεια να επισκευαστεί και να προστατευθεί άμεσα.
 4. Αποκολλήσεις σοβάδων, εμφάνιση οπλισμού;
Ultra Light Αδιάβροχος, Ελαστικός Αφρόστοκος

Ultra Light Αδιάβροχος, Ελαστικός Αφρόστοκος

Αδιάβροχος, ελαστικός Αφρόστοκος για οπές ή ρωγμές μεγάλου βάθους χωρίς συρρίκνωση.

 • Δεν συρρικνώνεται 
 • Δεν σκάει
 • Αδιάβροχος
 • Πολύ ελαστικός
 • Ιδανικός για άμεση αποκατάσταση  μεγάλων οπών
 • Χαμηλό V.O.C.
 • Υδατικής Διασποράς
 • Άοσμο
 • Ευκολία χρήσης
 • Εξοικονόμηση εργατικών 

 

Απόδοση: 4 m2/l

Μεγάλο βάθος οπής ή ρωγμής, ανάγκη άμεσης αποκατάστασης;
Μην προβληματίζεστε, τοποθετήστε την ανάλογη ποσότητα υλικού στην οπή και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα έχετε έτοιμη προς τελική επεξεργασία την επιφάνειά σας, χωρίς συρρικνώσεις ή σκασίματα.   

Με μια πρώτη ματιά

Ιδανικό υλικό για εξωτερικές  και εσωτερικές επισκευές : 
- τριχοειδείς ρηγματώσεις σοβά, 
- μεγάλες ρηγματώσεις από ζημιές,
- ένωση διαφορετικών υλικών (πχ σοβάς με γυψοσανίδα) 
- αρμοί που πρέπει να μονωθούν (πχ κάσα αλουμινίου με σοβά)
- εξωτερικά σοβατεπί 
- επισκευές μόνωσης.
Τοποθετήστε την απαραίτητα ποσότητα Ultra Light Ακρυλικού Αφρόστοκου  στην οπή, αφήστε να στεγνώσει 1/2-2 ώρες (ανάλογα το βάθος), φινίρετε την επιφάνειά σας ανάλογα της επεξεργασίας του υπόλοιπου τμήματος (σπατουλαρισμένες επιφάνειες ίσως να απαιτούν στοκάρισμα με Ακρυλικό Στόκο σπάτουλας, σε απλά επιχρίσματα απλά τελειώστε με βάψιμο).

Προετοιμασία Εφαρμογής

Ιδανικές συνθήκες εφαρμογής:  Θερμοκρασία: 10°-30°C, Υγρασία: σχετικά χαμηλή. 
Προετοιμάζουμε όλες τις επιφάνειες έτσι ώστε να είναι καθαρές απαλλαγμένες από σαθρά, λίπη, άλατα, σκουριές και κάθε είδους υπολείμματα. 

Οδηγίες Εφαρμογής

1.    Βρέχουμε την σπάτουλά μας και δουλεύουμε το υλικό πάνω στην βρεγμένη σπάτουλα.
2.    Έχουμε αφαιρέσει κάθε είδους υπόλειμμα στην επιφάνεια που επιθυμούμε να μερεμετήσουμε.
3.    Τοποθετούμε το υλικό στην επιφάνεια, προσέχοντας να μην έρθει ακριβώς πρόσωπο με το υπόλοιπο της επιφάνειας αν πρέπει να εφαρμόσουμε στην συνέχεια Ακρυλικό Στόκο Σπάτουλας. Σε περίπτωση που θα τελειώσουμε με τον Ultra Light Ακρυλικό Αφρόστοκο, προσέχουμε έτσι ώστε να φινίρουμε με βρεγμένη σπάτουλα την επιφάνεια. Όταν στεγνώσει ο στόκος, δεν τρίβεται.
4.    Μετά από 1/2-2 ώρες (20-30°C και σχετικά χαμηλή υγρασία και ανάλογα το βάθος της οπής-ρωγμής) μπορείτε να εφαρμόσετε τις επόμενες στρώσεις των υλικών. 
 

Κωδικός Τίτλος Μέγεθος Χρώμα Τιμή
10631008 Ultra Light Ακρυλικός Στόκος 0.75 lt Transparent - Διάφανο 6.35 €
10631030 Ultra Light Ακρυλικός Στόκος 3 lt Transparent - Διάφανο 22.30 €
10631100 Ultra Light Ακρυλικός Στόκος 10 lt Transparent - Διάφανο 69.80 €
Αρχεία για κατέβασμα

Name:
Email:
Subject:
Message:
x