Απαλλαγείτε από την υγρασία!!
Η υγρασία μειώνει την ποιότητα ζωής σας!

Η εξωτερική υγρασία στην τοιχοποιία, παρουσιάζεται από την ελλιπή μόνωση αυτής, από την φθορά των δομικών υλικών ή και από την κακή κατασκευή. Συνήθως, όταν την αντιλαμβανόμαστε, και τις περισσότερες των περιπτώσεων επειδή εμφανίζονται προβλήματα και στις εσωτερικές όψεις του κτίσματος, είναι αρκετά αργά.

 • Λύσεις Εξωτερικής Υγρασίας
 • Συμπτώματα – Προειδοποιήσεις Εξωτερικής Υγρασίας
 1. Αν απλά η επιφάνειά σας δεν σας δίνει την εικόνα της άριστα αδιαβροχοποιημένης, αλλά έχετε ένα χρώμα που τοποθετήσατε πριν 1-2 έτη, και δεν παρουσιάζει σημάδια φθοράς, τότε απλά μπορείτε να λύσετε πολύ οικονομικά και για βάθος 10ετίας το θέμα της αδιαβροχοποίησης, χρησιμοποιώντας ένα απόλυτα διάφανο βερνίκι: A.F.Y. 99. Ειδικό Βερνίκι Υδαταπωθητικό και Αυτοκαθαριζόμενο με την τεχνολογία της Φωτοκατάλυσης.
 2. Αν η επιφάνειά σας δεν έχει βαφτεί ή παρουσιάζει αποκολλήσεις, τότε θα χρειαστεί να καθαριστεί (ξυστεί) στο σύνολο, να ασταρωθεί με: PolyFix A66 ή για πλήρη αδιαβροχοποίηση το A.F.Β. 5 Ειδικό Υδαταπωθητικό Γαλάκτωμα Νερού αραιωμένο με 10 μέρη νερό, και βαφτεί με PolyAcryl ThermoStop.
 3. Αν παρατηρείτε την εμφάνιση μικροοργανισμών, τότε αυτοί θα πρέπει να καταπολεμηθούν με : AFX 05 A και στη συνέχεια να ασταρωθεί με: PolyFix A66 ή για πλήρη αδιαβροχοποίηση το A.F.Β. 5 Ειδικό Υδαταπωθητικό Γαλάκτωμα Νερού αραιωμένο με 10 μέρη νερό, και βαφτεί με PolyAcryl ThermoStop.
 4. Αποκολλήσεις σοβάδων: επισκευή με ινοπλισμένα κατά προτίμηση. Διάβρωση οπλισμού: ενίσχυση αυτού αν χρειάζεται και επισκευή με εποξιδικό σύστημα.
 5. Αν τα προβλήματα παρουσιάζονται σε ταράτσα, ακολουθήστε τα προηγούμενα βήματα και χρησιμοποιήστε το PolyFlex S U.V. Μονωτικό Ταρατσών.

* Για «γέμισμα» ρωγμών, χρησιμοποιήστε τον ελαστικό αφρόστοκο Ultra Light.

 1. Το πλέον εύκολο, για να διαπιστώσουμε το «αδιάβροχο» της επιφάνειάς μας, είναι μετά από βρέξιμο φυσικό ή τεχνητό, αυτής, αν βλέπουμε σημεία με διαφορά στην απόχρωση ( πιο σκούρα). Αν παρατηρούμε σημεία με πιο σκούρο χρώμα, εκεί υπάρχει μεγαλύτερη απορρόφηση του νερού. Αν επέμβουμε σε αυτή τη φάση η επιδιόρθωση θα είναι σαφώς πιο εύκολη και οικονομική.
 2. Αποκολλήσεις χρωμάτων (ξεφλούδισμα). Η υγρασία και γενικά οι περιβαλλοντικές συνθήκες έχουν διαβρώσει την προστασία που είχατε θέσει με επικάλυψη χρώματος. Επιδιορθώστε άμεσα.
 3. Μαυρίλες στην επιφάνεια ή και πράσινα βρύα, έχετε αφήσει εντελώς απροστάτευτη την επιφάνεια, οι αποικίες των μικροοργανισμών πρέπει να αφαιρεθούν, η επιφάνεια να επισκευαστεί και να προστατευθεί άμεσα.
 4. Αποκολλήσεις σοβάδων, εμφάνιση οπλισμού;
PolyFlex S U.V. Μονωτικό Ταρατσών

PolyFlex S U.V. Μονωτικό Ταρατσών

Ελαστικό Μονωτικό Ταρατσών και Οριζόντιων Επιφανειών

 • 10ετής εγγύηση αντοχής
 • 0% CaCo3 (Ανθρακικό Ασβέστιο)
 • 100% Μονωτικό
 • 100% Αδιάβροχο
 • 10% Θερμομονωτικό
 • Αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις.
 • Αντιολισθηρό
 • Πλήρωση μικρορωγμών
 • Εξοικονομεί ενέργεια χειμώνα –καλοκαίρι
 • Υδατικής Διασποράς
 • Ευκολία χρήσης
 • Άριστη πρόσφυση
 • Χαμηλό V.O.C.
 • Αντοχή στο πλύσιμο 80-140 bar.
 • Μεγάλες αντοχές στα απορρυπαντικά.

 

Απόδοση: 2 m2/l

Πρόκληση για μεγαλύτερες αντοχές!

Έχω ακούσει πολλά θετικά και πολλά αρνητικά σχόλια για τα μονωτικά αυτού του είδους. Τελικά τι ισχύει και τι πρέπει να προσέχω; Συνήθως τα αρνητικά σχόλια προέρχονται από ανθρώπους που άλλο προϊόν ζήτησαν και άλλο πήραν, ή δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και την ποιότητα.

Η καινοτομία στο υλικό οφείλεται :

 1. Ειδικό γαλάκτωμα το οποίο προσφέρει επιφανειακή σκληρότητα ενώ παραμένει σκληρό εσωτερικά. Έτσι αναπτύσσει υψηλότερες αντοχές στις μηχανικές καταπονήσεις ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την αίσθηση του ελαστικού και απορροφά τους κραδασμούς.
 2. Εύκολη ενσωμάτωση SiO2 (Διοξείδιο του πυριτίου) για εξομάλυνση ή επιπέδωση.
 3. Δεν περιέχει CaCo3 (Ανθρακικό Ασβέστιο). Τα πληρωτικά υλικά του χρώματος πρέπει να αντέχουν στην χημική προσβολή από τα οξέα, αλκάλια, άλατα, λάδια, καυσαέρια, πετρελαιοειδή κλπ. Τα οξέα μετατρέπουν τα ανθρακικά σε πτητικά συστατικά, τα οποία όπως εξανεμίζονται δημιουργούν πόρους στο χρώμα και άμεση φθορά αυτού.
CaCO3 + 2H+ H2O + Ca  + Co2
ανθρακικό + οξύ νερό + ασβέστιο + διοξείδιο του άνθρακος (αέριο)

Υδατοδιάλυτο επαλειφόμενο μονωτικό ταρατσών με πολύ μεγάλες αντοχές στον χρόνο - κατάλληλο για την προστασία της ταράτσας από την υγρασία και μείωση της θερμοκρασίας του στεγασμένου χώρου έως και 10%. Μπορεί να εφαρμοστεί πολύ εύκολα σε παλιές και νέες επιφάνειες από μπετό και μετά από δοκιμή σε παλιά μονωτικά υλικά.

Μεγάλο του πλεονέκτημα η μηδενική περιεκτικότητα σε ανθρακικό ασβέστιο (οι επιφάνειες οι οποίες περιέχουν ανθρακικό ασβέστιο διαβρώνονται όλο και πιο εύκολα με την πάροδο του χρόνου, η ειδική σύνθεση του PolyFlex S UV λόγω της εξαιρετικής του χημικής σταθερότητας και αντοχής στα οξέα, δεν υφίσταται τέτοιου είδους φθορά).

Πρόσθετα, το ειδικά σχεδιασμένο γαλάκτωμα το οποίο του χαρίζει επιφανειακά σκληρότητα ενώ ταυτόχρονα στο βάθος το υλικό παραμένει ελαστικό, έτσι ώστε να μπορεί να ακολουθεί τις απότομες αυξομειώσεις και το υψηλό ποσοστό περιεκτικότητας του προϊόντος σε γαλάκτωμα εξασφαλίζει μακροχρόνια αποτελέσματα στην εφαρμογή σας.

Έχει υψηλό δείκτη ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία και χαμηλό συντελεστή Θερμικής Αγωγιμότητας, με αποτέλεσμα η εφαρμογή του υλικού να σας εξοικονομεί ενέργεια χειμώνα – καλοκαίρι.

* Μπορεί να χρωματιστεί σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων. * Η τελική επιφάνεια έχει πολύ χαμηλή ολισθηρότητα. * Μπορεί να πλυθεί άφοβα με πίεση 80-140 bar, και χρήση απορρυπαντικών.

Κωδικός Τίτλος Μέγεθος Χρώμα Τιμή
10511008 PolyFlex S UV Μονωτικό Ταρατσών 0.75 lt White - Λευκό   7,20 €
10511030 PolyFlex S UV Μονωτικό Ταρατσών 3 lt White - Λευκό 28,50 €
10511100 PolyFlex S UV Μονωτικό Ταρατσών 10 lt White - Λευκό 81,00 €
10511085 PolyFlex S UV Μονωτικό Ταρατσών 8,5 lt White - Λευκό 68,40 €
10511015 Χαλαζιακό Πρόσμικτο για 10511085 1,50 lt /2,00 kg     6,00 €
Αρχεία για κατέβασμα

Name:
Email:
Subject:
Message:
x