Απαλλαγείτε από την υγρασία!!
Η υγρασία μειώνει την ποιότητα ζωής σας!

Η εξωτερική υγρασία στην τοιχοποιία, παρουσιάζεται από την ελλιπή μόνωση αυτής, από την φθορά των δομικών υλικών ή και από την κακή κατασκευή. Συνήθως, όταν την αντιλαμβανόμαστε, και τις περισσότερες των περιπτώσεων επειδή εμφανίζονται προβλήματα και στις εσωτερικές όψεις του κτίσματος, είναι αρκετά αργά.

 • Λύσεις Εξωτερικής Υγρασίας
 • Συμπτώματα – Προειδοποιήσεις Εξωτερικής Υγρασίας
 1. Αν απλά η επιφάνειά σας δεν σας δίνει την εικόνα της άριστα αδιαβροχοποιημένης, αλλά έχετε ένα χρώμα που τοποθετήσατε πριν 1-2 έτη, και δεν παρουσιάζει σημάδια φθοράς, τότε απλά μπορείτε να λύσετε πολύ οικονομικά και για βάθος 10ετίας το θέμα της αδιαβροχοποίησης, χρησιμοποιώντας ένα απόλυτα διάφανο βερνίκι: A.F.Y. 99. Ειδικό Βερνίκι Υδαταπωθητικό και Αυτοκαθαριζόμενο με την τεχνολογία της Φωτοκατάλυσης.
 2. Αν η επιφάνειά σας δεν έχει βαφτεί ή παρουσιάζει αποκολλήσεις, τότε θα χρειαστεί να καθαριστεί (ξυστεί) στο σύνολο, να ασταρωθεί με: PolyFix A66 ή για πλήρη αδιαβροχοποίηση το A.F.Β. 5 Ειδικό Υδαταπωθητικό Γαλάκτωμα Νερού αραιωμένο με 10 μέρη νερό, και βαφτεί με PolyAcryl ThermoStop.
 3. Αν παρατηρείτε την εμφάνιση μικροοργανισμών, τότε αυτοί θα πρέπει να καταπολεμηθούν με : AFX 05 A και στη συνέχεια να ασταρωθεί με: PolyFix A66 ή για πλήρη αδιαβροχοποίηση το A.F.Β. 5 Ειδικό Υδαταπωθητικό Γαλάκτωμα Νερού αραιωμένο με 10 μέρη νερό, και βαφτεί με PolyAcryl ThermoStop.
 4. Αποκολλήσεις σοβάδων: επισκευή με ινοπλισμένα κατά προτίμηση. Διάβρωση οπλισμού: ενίσχυση αυτού αν χρειάζεται και επισκευή με εποξιδικό σύστημα.
 5. Αν τα προβλήματα παρουσιάζονται σε ταράτσα, ακολουθήστε τα προηγούμενα βήματα και χρησιμοποιήστε το PolyFlex S U.V. Μονωτικό Ταρατσών.

* Για «γέμισμα» ρωγμών, χρησιμοποιήστε τον ελαστικό αφρόστοκο Ultra Light.

 1. Το πλέον εύκολο, για να διαπιστώσουμε το «αδιάβροχο» της επιφάνειάς μας, είναι μετά από βρέξιμο φυσικό ή τεχνητό, αυτής, αν βλέπουμε σημεία με διαφορά στην απόχρωση ( πιο σκούρα). Αν παρατηρούμε σημεία με πιο σκούρο χρώμα, εκεί υπάρχει μεγαλύτερη απορρόφηση του νερού. Αν επέμβουμε σε αυτή τη φάση η επιδιόρθωση θα είναι σαφώς πιο εύκολη και οικονομική.
 2. Αποκολλήσεις χρωμάτων (ξεφλούδισμα). Η υγρασία και γενικά οι περιβαλλοντικές συνθήκες έχουν διαβρώσει την προστασία που είχατε θέσει με επικάλυψη χρώματος. Επιδιορθώστε άμεσα.
 3. Μαυρίλες στην επιφάνεια ή και πράσινα βρύα, έχετε αφήσει εντελώς απροστάτευτη την επιφάνεια, οι αποικίες των μικροοργανισμών πρέπει να αφαιρεθούν, η επιφάνεια να επισκευαστεί και να προστατευθεί άμεσα.
 4. Αποκολλήσεις σοβάδων, εμφάνιση οπλισμού;
A.F.Y. 99 Βερνίκι Νανοτεχνολογίας Φωτοκαταλυόμενο

A.F.Y. 99 Βερνίκι Νανοτεχνολογίας Φωτοκαταλυόμενο

Ειδικό Βερνίκι Υδαταπωθητικό και Αυτοκαθαριζόμενο

 • Υψηλή φωτοκαταλυτική δράση που εγγυάται:
 • Μια εξαιρετική δράση αυτοκαθαρισμού της επιχρισμένης επιφάνειας
 • Εμποτισμό της επιφάνειας δημιουργώντας μια υδαταπωθητική επιφάνεια η οποία ταυτόχρονα μπορεί να αποβάλει τους εσωτερικούς υδρατμούς.
 • Δεν σχηματίζει φιλμ στην επιφάνεια
 • Βελτιώνει την αντοχή του επιχρισμένου υλικού σε κύκλους ψύξης-απόψυξης.
 • Πολύ υψηλή μείωση της απορρόφη- σης του νερού.
 • Υψηλή διείσδυση σε απορροφητικά ορυκτά οικοδομικά υλικά, η οποία εξασφαλίζει μια μακρά διάρκεια απώθησης νερού, ένα μακροχρόνιο προστατευτικό αποτέλεσμα.
 • Μη διαπερατό από χλωριούχα και διαλυτά άλατα.
 • Πολύ υψηλή σταθερότητα σε διαλύ- ματα οξέος και αλκάλια.

 

Απόδοση: 14 m2/l 

Αραίωση: δεν ενδείκνυται
Min Απαιτούμενες στρώσεις: 2

Επιφάνειες που θα θέλατε να είναι και να δείχνουν καθαρές;
Επιθυμείτε η αρχική εικόνα της επιφάνειάς σας να παραμείνει ίδια για πολλά χρόνια, να απαλλαγείτε από ρύπους, βρομιές κλπ.;  Κουραστήκατε από την εικόνα που δημιουργείται στη επιφάνειά σας μετά από μια λασποβροχή; 
Τοποθετήστε το διάφανο βερνίκι A.F.Y. 99 και εμπιστευθείτε το για μια καθαρή επιφάνεια, απαλλαγμένη από κάθε ρυπαντική ουσία. 

Με μια πρώτη ματιά

Αδιάβροχο βερνίκι νανοτεχνολογίας, αυτοκαθαριζόμενο, με την τεχνολογία της φωτοκατάλυσης. 
Ο αυτό-καθαρισμός επιτυγχάνεται με το φως,  το οποίο οδηγεί σε μια αποσύνθεση των ρυπαντικών οργανικών ουσιών που έρχονται σε επαφή με την επιφάνεια που έχει εφαρμοσθεί το A.F.Y. 99.
Οι επιφάνειες στις οποίες έχει εφαρμοσθεί το A.F.Y. 99 παραμένουν καθαρές από ρύπους όσο αυτές εκτίθενται  σε υπέρυθρη ακτινοβολία.
Το υδαταπωθητικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τροποποιημένα alkylalcoxy silanes.
Αυτοί οι τύποι σιλανίων έχουν μια εξαιρετική ικανότητα να διεισδύουν σε βάθος μέσα στο υλικό και με τη διαδικασία του πολυμερισμού, δημιουργούν ένα διαρκές φράγμα απώθησης του νερού κατά τη διάρκεια του χρόνου.
Το προϊόν είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για προστασία επιφανειών:
- Κάθε είδους φυσικής πέτρας,  - Μαρμάρων, - Προσόψεων με τούβλο, 
- Σκυροδεμάτων, σταμπωτών, πατητών τσιμεντοκονιαμάτων,  - Σοβάδων, επιχρισμάτων, - Τερακότας,  - Κεραμιδιών, 
- Αμιαντοστιμέντου, - Ψαμμίτη, 

Κωδικός Τίτλος Μέγεθος Χρώμα Τιμή Απόδοση/συσκ
σε 1 στρώση
24001008 A.F.Y. 99 Βερνίκι Νανοτεχνολογίας Φωτοκαταλυόμενο 0.75 lt Transparent - Διάφανο 25,00 € 10 m²
24001030 A.F.Y. 99 Βερνίκι Νανοτεχνολογίας Φωτοκαταλυόμενο 3 lt Transparent - Διάφανο 96,50 € 40 m²
24001100 A.F.Y. 99 Βερνίκι Νανοτεχνολογίας Φωτοκαταλυόμενο 10 lt Transparent - Διάφανο 316,00 € 140 m²
Αρχεία για κατέβασμα

Name:
Email:
Subject:
Message:
x