Απαλλαγείτε από την υγρασία!!
Η υγρασία μειώνει την ποιότητα ζωής σας!

Τι σημαίνει ανοδική υγρασία:

 • Ανοδική είναι η υγρασία που συναντάμε εσωτερικά ή εξωτερικά της τοιχοποιίας και ξεκινά από το έδαφος (πάτωμα) και ανεβαίνει έως τα 1,5 – 2 μέτρα.
 • Η αυτόματη τριχοειδής ανύψωση του νερού (υγρασίας) από τα θεμέλια στους τοίχους παρουσιάζεται όταν οι τοίχοι στηρίζονται σε υγρά θεμέλια και είναι προφανές ότι η τριχοειδής ανύψωση τη υγρασίας θα οδηγήσει την υγρασία σε μεγαλύτερα ύψη στη κατασκευή.
 • Η Ανοδική Υγρασία είναι η σχεδόν κάθετη - προς τα πάνω. Και πραγματοποιείται με την αργή ροή του νερού, μέσα από τα τριχοειδή δίκτυα των πορωδών δομικών υλικών.
 • Όλα τα δομικά υλικά, όπως κονιάματα, τούβλα, σκυ- ρόδεμα κλπ. χαρακτηρίζονται από ένα βαθμό πορώ- δους υλικού, δηλαδή την παρουσία του αέρα εντός τους. Όλες οι περιοχές όπου ο αέρας είναι παρών καλούνται «τριχοειδής ρωγμή».
 • Στην πράξη οι περιοχές όπου ο αέρας είναι παρών, αντιπροσωπεύουν και τον τρόπο που το νερό ακολουθεί πάντα για να ανέβει μέσα στα υλικά.
A.A.Y. Cream - Απομάκρυνση Ανοδικής Υγρασίας

A.A.Y. Cream - Απομάκρυνση Ανοδικής Υγρασίας

Ειδική Κρέμα Σφράγισης Ανοδικής Υγρασίας

 • Μικρός όγκος από μερεμέτια σε σχέση με την καθαίρεση του σοβά και την τοποθέτηση αδιάβροχων κονιαμάτων.
 • Σφραγίζει απόλυτα τις τριχοειδής και δεν επιτρέπει τη διάχυση της υγρασίας.
 • Καταπολεμά το σχηματισμό αλάτων, σαθρών και μυκήτων στην επιφάνεια που θεραπεύει.
 • Πιστοποιημένο με τη μέθοδο CSTC από τριχοειδή ανερχόμενη υγρασία στην τοιχοποιία, από το εργαστήριο Lerm.
 • Η τελική κατάταξη είναι κατηγορίας Α

 

Απόδοση: 1,7 m2/l

Επιφάνειες με ανοδική υγρασία;

Επιθυμείτε πλήρη αδιαβροχοποίηση της επιφάνειάς σας με άριστη προστασία για πολλά χρόνια; Τοποθετήστε την κρέμα A.A.Y. Cream και απομακρύνετε μια για πάντα την υγρασία από την επιφάνειά σας. Ανοδική είναι η υγρασία που συναντάμε εσωτερικά ή εξωτερικά της τοιχοποιίας και ξεκινά από το έδαφος (πάτωμα) και ανεβαίνει έως τα 1,5 – 2 μέτρα.

Η αυτόματη τριχοειδής ανύψωση του νερού (υγρασίας) από τα θεμέλια στους τοίχους παρουσιάζεται όταν οι τοίχοι στηρίζονται σε υγρά θεμέλια και είναι προφανές ότι η τριχοειδής ανύψωση τη υγρασίας θα οδηγήσει την υγρασία σε μεγαλύτερα ύψη στη κατασκευή.

Η Ανοδική Υγρασία είναι η σχεδόν κάθετη - προς τα πάνω. Και πραγματοποιείται με την αργή ροή του νερού, μέσα από τα τριχοειδή δίκτυα των πορωδών δομικών υλικών.

Όλα τα δομικά υλικά, όπως κονιάματα, τούβλα, σκυρόδεμα κλπ. χαρακτηρίζονται από ένα βαθμό πορώδους υλικού, δηλαδή την παρουσία του αέρα εντός τους. Όλες οι περιοχές όπου ο αέρας είναι παρών καλούνται «τριχοειδής ρωγμή» .

Στην πράξη οι περιοχές όπου ο αέρας είναι παρών, αντιπροσωπεύουν και τον τρόπο που το νερό ακολουθεί πάντα για να ανέβει μέσα στα υλικά.

Πως λειτουργεί:
Από τον προσδιορισμό της ανοδικής υγρασίας, αντιλαμβανόμαστε πως, αν καταφέρουμε να «σφραγίσουμε» τα τριχοειδή δίκτυα των πορωδών δομικών υλικών, έχουμε ταυτόχρονα εξασφαλίσει και την διακοπή της ανύψωσης του νερού.

 • Το A.A.Y. Cream είναι μια συμπυκνωμένη κρέμα με βάση σιλάνια το οποίο δρα, κυρίως με τον σχηματισμό χημικών φραγμών.
 • Το A.A.Y. Cream τοποθετείτε με ένεση (έγχυση) στο τοίχο.
 • Το A.A.Y. Cream έχει μια καλή εξάπλωση και σχηματίζει ένα χημικό φράγμα, σφραγίζοντας τα τριχοειδή δίκτυα της επιφάνειας, αποτρέποντας έτσι την διάχυση της υγρασίας.
 • Το A.A.Y. Cream καταπολεμά επίσης το σχηματισμό αλάτων, σαθρών και μυκήτων της επιφάνειας, αφού ο λόγος δημιουργίας τους είναι η διάχυση της υγρασίας μέσω των τριχοειδών σωλήνων.
Κωδικός Τίτλος Μέγεθος Χρώμα Τιμή
24021 A.A.Y. Cream - Απομάκρυνση Ανοδικής Υγρασίας 0.60 lt Transparent - Διάφανο 36,00 €

Name:
Email:
Subject:
Message:
x