Χρώματα για μόνωση & βαφή εξωτερικών επιφανειών

Λόγω της τεχνογνωσίας της εταιρείας μας στην εξέλιξη προϊόντων υψηλών απαιτήσεων σε δύσκολες εξωτερικές συνθήκες, (από τους leader της Ελληνικής αγοράς) όπως γέφυρες, τοιχία τεχνικών έργων, κτίρια και γόνδολες διοδίων κ.α., μπορούμε και έχουμε εξελίξει μονωτικά ακρυλικά χρώματα απόλυτα αδιάβροχα με πολύ μεγάλη αντοχή, μεγάλη ελαστικότητα ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες, έως και θερμομονωτικά, τα οποία μειώνουν την θερμική αγωγιμότητα και κατά συνέπεια παρέχουν θερμική μόνωση στην επιφάνεια που τα τοποθετείτε.

 

PolyAcryl Flex S Ελαστικό Σιλικονούχο Ακρυλικό

PolyAcryl Flex S Ελαστικό Σιλικονούχο Ακρυλικό

Όταν η ελαστικότητα μετράει...

 • 10 ετής εγγύηση αντοχής
 • Χαμηλό V.O.C.
 • Υδατικής Διασποράς
 • Άριστες αντοχές
 • Απόλυτα Αδιάβροχο
 • Πολύ ελαστικό (400%)
 • Δεν απορροφά ρύπους
 • Αναλλοίωτες αποχρώσεις
 • Μεγάλη κάλυψη
 • Μεγάλη απόδοση
 • Ευκολία χρήσης
 • Άριστη πρόσφυση
 • Άριστη υφή
 • Αντοχή στο πλύσιμο έως 80-130 bar
 • Αναλλοίωτες αποχρώσεις

 

Απόδοση: 12 m2/l

Αραίωση μόνο με νερό, max 2-3%
Min Απαιτούμενες στρώσεις: 2-3

Το Polyacryl Flex S  λόγω της πολύ μεγάλης ελαστικότητας του μπορεί και κλείνει μικρορωγμές και δεν τους επιτρέπει να ξανανοίξουν. Επιπλέον είναι και μονωτικό και προσφέρει τεράστια αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες.

Με μια πρώτη ματιά

Προσθέστε υπεραξία στο ακίνητό σας! 10 ετής εγγύηση αντοχής. Προστατεύστε το από κάθε δύσκολη συνθήκη: υγρασία, παγετό, άλγη, ρύπους, άλατα. Άριστες αντοχές -Απόλυτα Αδιάβροχο -Πολύ ελαστικό (400%) -Δεν απορροφά ρύπους Πρόσοψη με Θερμομόνωση; Μεγαλύτερη ανάγκη αδιάβροχης ελαστικής σιλικονούχας βαφής! Η θερμοπρόσοψη αλλάζει την συμπεριφορά της επιφάνειας: θερμαίνεται ή ψύχεται μόνο από την εξωτερική πλευρά της πρόσοψης, με αποτέλεσμα η συμπύκνωση που δημιουργείται να εκθέτει την επιφάνεια σε πολύ υψηλότερη υγρασία από μία μη μονωμένη . Η θερμομόνωση μειώνει την ροή θερμότητας από μέσα προς τα έξω, ταυτόχρονα με την διακύμανση της υγρασίας δημιουργούνται πιέσεις με τελικό αποτέλεσμα την μείωση του ρυθμού εξάτμισης της υγρασίας και τελικό αποτέλεσμα την δημιουργία αλγών σε περίπτωση απλής βαφής. 
Το PolyAcryl Flex S  είναι ένα ελαστικό υβριδικό, σιλικονούχο ακρυλικό υδατικής διασποράς για εξωτερική χρήση υψηλών προδιαγραφών με ταυτόχρονη μόνωση της υγρασίας. Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες όπως τοίχοι και οροφές από σοβά, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, μπετό, θερμομονωτικά υλικά κ.λπ.. 
Ως σιλικονούχο είναι απόλυτα αδιάβροχο ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στην επιφάνεια να αποβάλει υγρασία που τυχόν έχει εγκλωβιστεί στο εσωτερικό της, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα υλικά της κατηγορίας του. Εμφανίζει εξαιρετική αντοχή στον πάγο κάνοντας το πλέον κατάλληλο για περιοχές με συχνό παγετό.
Ιδανικό για  περιοχές με πάρα πολύ υγρασία και μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασίας εξαιτίας της ιδιότητάς του να κλείνει μικρές ρωγμές που υπάρχουν στην επιφάνεια του τοίχου. 
Επιπλέον χάρη στην σχεδόν μηδενική περιεκτικότητα του σε πτητικές οργανικές ενώσεις είναι πολύ φιλικό προς στον χρήστη. Είναι εύκολο στην χρήση, έχει πολύ καλή υφή, δεν λερώνεται εύκολα, έχει άριστη πρόσφυση σε παλιές και νέες επιφάνειες, δεν πιτσιλάει και τέλος δεν κάνει ματίσεις και σκιές. Είναι εύκολο στο καθάρισμα, μπορεί να πλυθεί και με πιεστικό έως 80bar και δεν απορροφά ατμοσφαιρικούς ρύπους, με αποτέλεσμα το άριστο οπτικό αποτέλεσμα για πολλά χρόνια ενώ διατηρεί αναλλοίωτες αποχρώσεις και σε ακραίες συνθήκες.

Προετοιμασία Εφαρμογής

Ιδανικές συνθήκες εφαρμογής:  Θερμοκρασία: 10°-30°C, Υγρασία: σχετικά χαμηλή. 
Σε καθαρή μη σαθρή επιφάνεια, απαλλαγμένη από λίπη, άλατα, σκουριές και κάθε είδους υπολείμματα, εφαρμόζουμε την κατάλληλη προεργασία (primer).
1.    Προτεινόμενα primer για επιφάνειες  που βάφονται πρώτη φορά, για: 
•    Επιχρίσματα και Γυψοσανίδες Σκυροδέματα και Τσιμεντοσανίδες:   (10610) Cement A19 ή (10601) Polyfix A66 ή (24013) A.F.B. 10
2.    Προτεινόμενες προεργασίες για επιφάνειες που επαναβάφονται: (Προσοχή σε επιφάνειες που έχουν υγρασία ζητήστε την συμβουλή της εταιρείας μας.)
•    Επιδιορθώστε μικρά μερεμέτια με τον (10621) Ακρυλικό Στόκο Σπάτουλας Polyplast, ή  (10631) Ultra Light (αφρόστοκο).
•    Για στοκάρισμα με βάθος ή επισκευές σε κάσες, αλουμίνια σοβατεπί κλπ, προτιμήστε τον (10631) Ultra Light (αφρόστοκο).  
•    Σε επιφάνειες που είναι ορατή η επίδραση του καυσαερίου ή έχουν λίπη και κάπνα τοποθετήστε πρώτα το (10604) AntiBleed.
3.    Επιφάνειες που προηγούμενα έχουν βαφτεί με κόλλα (υδρόχρωμα) τρίψτε καλά και εφαρμόστε πριν το χρώμα: :   (10610) Cement A19 ή (10601) Polyfix A66.


Μικρές Συμβουλές

1.    Επιτρέψτε στο κάθε χέρι βαφής να στεγνώσει καλά πριν προχωρήσετε στο επόμενο χέρι.  .  Η επαναβαφή σε μικρότερο χρονικό διάστημα θα μειώσει τις ιδιότητες και την καλυπτικότητα του υλικού. Επειδή χρησιμοποιείτε ένα υλικό το οποίο παρασκευάζεται με ελαστικό ακρυλικό γαλάκτωμα το οποίο δημιουργεί δεσμούς με την ηλιακή ή τεχνητή ακτινοβολία και αργεί να «σκληρύνει»  η άμεση επαναβαφή – πριν την ωρίμανσή του θα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της καλυπτικότητας. 
2.    Για τους επαγγελματίες: για να κρίνετε το υλικό σχετικά με την οικονομία χρημάτων που μπορεί να σας προσφέρει ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα: υπολογίστε και παραγγείλετε για συγκεκριμένο χώρο την ποσότητα που θα χρειαζόσασταν από το υλικό που συνήθως χρησιμοποιείτε. Μετά το πέρας των εργασιών κάντε τον απολογισμό σας αποτυπώνοντας την ποσότητα του υλικού που σας περίσσεψε, μεταφράζοντάς την σε χρήματα. 
 

 

Κωδικός Τίτλος Μέγεθος Χρώμα Τιμή Απόδοση/συσκ
σε 1 στρώση
10311008 PolyAcryl Flex S Ελαστικό Σιλικονούχο Ακρυλικό 0.75 lt White - Λευκό   7,70 € 9 m²
10311030 PolyAcryl Flex S Ελαστικό Σιλικονούχο Ακρυλικό 3 lt White - Λευκό 27,60 € 36 m²
10311100 PolyAcryl Flex S Ελαστικό Σιλικονούχο Ακρυλικό 10 lt White - Λευκό 86,90 € 120 m²
10312008 PolyAcryl Flex S  Ελαστικό Σιλικονούχο Ακρυλικό Βάση D 0.75 lt Deep Shadows Βάση D   6,60 € 9 m²
10312030 PolyAcryl Flex S  Ελαστικό Σιλικονούχο Ακρυλικό Βάση D 3 lt Deep Shadows Βάση D 23,40 € 36 m²
10312100 PolyAcryl Flex S  Ελαστικό Σιλικονούχο Ακρυλικό Βάση D 10 lt Deep Shadows Βάση D 73,00 € 120 m²
10313008 PolyAcryl Flex S  Ελαστικό Σιλικονούχο Ακρυλικό Βάση TR 0.75 lt Διάφανο - Βάση TR   6,00 € 9 m²
10313030 PolyAcryl Flex S  Ελαστικό Σιλικονούχο Ακρυλικό Βάση TR 3 lt Διάφανο - Βάση TR 20,80 € 36 m²
10313100 PolyAcryl Flex S  Ελαστικό Σιλικονούχο Ακρυλικό Βάση TR 10 lt Διάφανο - Βάση TR 63,60 € 120 m²
Αρχεία για κατέβασμα

Name:
Email:
Subject:
Message:
x